Kan de Marshmallow Swing buiten hangen?

Ja, de schommel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, de schommel is inclusief zwarte 2,3 m lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om slijtage door wrijving van het touw te voorkomen. De schommel is in hoogte verstelbaar van 1,4 tot 2,3 m met de aan de touwen bevestigde onderdeel dat een klap-acht genoemd wordt.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigen met lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in een handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de kleine Marshmallow Swing 70 kg
Voor de Marshmallow Swing BIG 120 kg
Voor de Moonboat Hammock 120 kg