FAQ

/FAQ
FAQ 2014-02-19T12:02:24+00:00

Ja, de schommel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof.  Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Ja, de schommel is inclusief zwarte 2,3 m lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. De eerste serie schommels (voorjaar 2013) hebben geen ophangringen. Deze ringen zijn als service artikel aan te vragen. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

De producten zijn gemakkelijk te reinigen met lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in een handwas kan. Het topdekje van de pet beds is afritsbaar en kan in de wasmachine op 30 graden gewassen worden.

Voor de kleine Marshmallow Swing 70 kg
Voor de Marshmallow Swing BIG 120 kg